Jobba hos oss

Var med och bygg upp nästa generations mobil­operatör.mobiloperatör.

Nu letar vi efter dig som vill vara en del av Telness-teamet och tillsammans bygga världens bästa bolag!

  • Telness är 1:a på Trustpilot av alla operatörer i Sverige

  • Vi har Sveriges framtidsföretag som kunder

  • Under 2019 fick vi utmärkelser och nomineringar som Techarenans Framtidsbolag, Årets digitaliseringsprojekt, Årets talang, m.m.

  • Vi har en 50/50 könsfördelning både när det gäller anställda och styrelse

  • Olika åldrar och personligheter som kompletterar varandra

  • Vi som arbetar på Telness bryr oss genuint om både företaget, varandras framgång och hjälper varandra att lyckas!

Andra får gärna bli störst.
Vi nöjer oss med att bli bäst.

Telness grundades december 2016 med visionen att förnya Telekom. Vi utmanar de traditionella mobiloperatörerna med en enkel, digital och prisvärd tjänst anpassad för företagare och entreprenörer. Vi drivs av att förenkla komplexitet och att skapa bästa möjliga kundupplevelse för våra kunder.

Vårt team består idag av totalt 32 personer som arbetar med Telness, varav 22 anställda. I teamet finns olika personligheter och bakgrund, med starka värderingar som består av tillit & transparens, kundupplevelse, engagemang och att våga utmana varandra och Telness för att hela tiden utvecklas. Vi tror att ett grymt team är grunden för att lyckas och att skapa förutsättningar för dig att växa tillsammans med oss!

Spontanansökan!

Om du vill jobba hos oss men inte hittar din roll bland lediga tjänster så är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Maila karriar@telness.se eller fyll formuläret.