Följ oss på vår resa

Telness ska bli bäst företagstelefoni.

PE Accounting Kundporträtt
14:e maj, 2020

Kundintervju: Pappersfritt, flexibelt och automatiserat PE Accounting väljerTelness

Oavsett om det handlar om telefoni eller ekonomi finns det mycket krångliga telefonilösningar där ute för företagare. PE Accounting väljer Telness.

24:e juli, 2020

Kundporträtt: Försäkringar för en digital värld MötmySafety

Vi har intervjuat Karl Hemming på mySafety Försäkringar om hur en vanlig arbetsdag kan se ut för honom, varför de valde att byta mobiloperatör till Telness och vad hans bästa tips är för en riktigt effektiv arbetsdag.

22:a juli, 2020

Vad har vi gjort för dig som kund under våren2020?

Det har varit en spännande vår med många både mindre och större förbättringar i våra tjänster och erbjudande. Se en lista på utvalda saker som implementerats under våren och gör er telefoni bättre.

7 saker du kanske inte visste fanns i Telness växel
17:e juli, 2020

7 saker du kanske inte visste fanns i Telnessväxel

"Vår växel är levande och fylls hela tiden på med nya coola funktioner baserat på kundfeedbacken vi får in."

Leasea telefoner
28:e februari, 2020

Leasa telefon till ditt företag Med Telness ochPerMånad

Vi på Telness undrar alltid hur vi kan göra ditt liv enklare, så att du istället kan lägga tid på att driva företaget. Ett av de önskemål vi fått in från er är möjligheten att skaffa telefoner på ett smidigt sätt, med bra service och låg kostnad. Nu kan vi gladeligen berätta att vi kan erbjuda just det!

16:e juli, 2020

får du företaget att växasmart

Precis som många andra företag, rekryterar vi kontinuerligt för att hitta det absolut bästa teamet för oss. Det är otroligt kul att ta in nya anställda och se företaget växa, få in ny kompetens och själva få möjlighet att reflektera över hur vi jobbar och varför vi har valt att göra saker på olika sätt.

8:e juli, 2020

Vad betyder en digital mobil­operatörmobiloperatör för dig somkund?

Vad menar vi egentligen när vi säger att vi är en digital mobiloperatör? Och vad betyder det i värde för dig som kund? Vår CTO berättar om varför och hur vi byggt Telness för att spara tid och huvudvärk för företagare!

6:e juli, 2020

Glenn Hysén hälsar dina kunder välkomna i företagetsväxel!

Nu kan du få Göteborgsskämt från Glenn Hysén i din företagsväxel med Telness.

6:e juli, 2020

Enkla Juridik väljerTelness

"Med Telness växellösning uppskattar jag att vi har tredubblat antalet samtal vi får in. Många samtal leder direkt till betalande kunder." - Niels, VD och medgrundare av Enkla Juridik

1:a juli, 2020

Pausa ditt Telness-abonnemang direkt iportalen.

Tack vare fantastisk feedback från våra kunder kan vi nu glatt meddela att det går att pausa företagsabonnemang direkt i Telness portal i upp till hela 6 månader.

8:e juni, 2020

Telness får ett digitalt ansiktslyft

Från och juni 2020 har vi uppdaterat vår grafiska identitet på Telness! Det känns jättekul att utveckla de grafiska verktygen i takt med att vi som bolag utvecklas, och kunna spegla det företag som vi är idag.

11:e maj, 2020

Vinn ett guldnummer med poddenKapitalet

30:e april, 2020

Telness växel syr ihop företaget underhemarbetet

Det nuvarande världsläget har under de senaste veckorna ställt behovet av smidiga lösningar för hemarbete på sin spets, när företag snabbt och enkelt behöver omvandla det fasta kontoret till en utspridd, digital och uppkopplad arbetsplats.

30:e april, 2020

Martina Klingvall en av Mirror Reviews "The 10 Inspiring CEOs to watch out for in2020"

Efter att ha arbetat inom telekomindustrin i flera år, startade vår VD, Martina Klingvall Telness i strävan efter att erbjuda bättre telefonilösningar för företagare. Nu utses hon av Mirror Review Magazine som en av de 10 mest inspirerande VDar att hålla koll på år 2020.

17:e april, 2020

Mat- och apoteksvaror till din dörr 60 min MötVembla

Vi är mitt i en tid av förändring och det är viktigare än någonsin för företag att vara flexibla och skapa värde för sina kunder. Därför vill vi stolt presentera en av vår nya växelkund Vembla som hjälper massvis med personer dagligen att få hem leveranser av mat och apoteksvaror.

7:e april, 2020

hanterar vi den digitala omställningen Teambuilding, slackkanaler och ”gamifiering”

Det är ovanliga tider just nu som kräver digital omställning för de flesta. Likt många andra företag har vi på Telness arbetat hemifrån de senaste två veckorna. Det har lett till en hel del olika insikter i hur vi arbetar, vad vi gör annorlunda och vilka fördelar vi har fått från denna omställning.

27:e mars, 2020

Elgiganten utökar sitt abonnemangs­utbudabonnemangsutbud medTelness

Idag presenterar Telness och Elgiganten ett samarbete där Elgiganten och the Phone House utökar sitt abonnemangsutbud med Telness, mobiloperatören för företagare i den digitala eran.

Växel Telness Ikoner
25:e mars, 2020

Nytt i växeln! December2019

I november 2019 lanserade vi äntligen Växel Plus. Men det betyder såklart inte att vi slutar uppdatera och förbättra tjänsten utifrån er feedback. Här är senaste nytt kring vad som har hänt med Telness Växel.

25:e mars, 2020

Växla upp med VäxelPlus!

Äntligen kan vi meddela att vi växlat upp vår digitala växel! I tillägg till vår tidigare växel har vi nu lanserat Växel Plus: Samma smarta växel, men ett användaravtal för dig med behov av fler, avancerade växelfunktioner.

24:e mars, 2020

Tre jättebra anledningar att behålla din nuvarandeoperatör

Vi förstår, det är tjatigt med en uppstickare som erbjuder lite bättre villkor än de gamla företagsoperatörerna. Men alla tjänster här i världen är inte för alla, så vi samlade våra tre bästa argument för att behålla din nuvarande operatör och alltså inte byta till oss. Håll tillgodo!

13:e mars, 2020

Telness nollmål:Kundtjänst

Det kan låta lite konstigt, men det finns faktiskt ett nollmål för Telness kundtjänst. Vi älskar såklart att prata med våra kunder, och vi kommer alltid att finnas där om de vill ha hjälp.

Martina Klingvall, grundare & VD på Telness
13:e mars, 2020

Fortsatt fokus kundupplevelse bör ge hockeyklubba

Kunderna har tröttnat på att, genom de gamla operatörernas enorma kommunikationsbudgetar, bli lovade guld och gröna skogar i form av...

11:e mars, 2020

Kundporträtt: Digital redovisning, analog kärlek MötTrimero

Joakim är VD och en av grundarna på Trimero Accounting. Trimero är en ung, lättrörlig redovisningsbyrå som anpassar sina tjänster efter kundernas behov.

Martina Klingvall en av CIO Views "The 10 Revolutionary Female CEOs to Watch out for in 2020"
9:e mars, 2020

Martina Klingvall en av CIO Views "The 10 Revolutionary Female CEOs to Watch out for in2020"

CIO Views utnämnt Telness vd, Martina Klingvall som en av deras 10 revolutionära kvinnliga vd:ar att ha koll på år 2020. Nu har de även intervjuat Martina om den alltmer digitala framtiden och hur Telness kontinuerligt anpassar sig för att vara med och driva den digitaliseringen.

25:e februari, 2020

Kundintervju: Mentimeter ”Vi ärhelnöjda”

Vi har låtit en frilansare ha en intervju med en av våra kunder, Mentimeter. Superkul att höra att de är nöjda med Telness och att de upplevde bytet som odramatiskt!